DKPS - FILMHUIS DEN HAAG
FILMHUIS DEN HAAG

FILMHUIS DEN HAAG

Bij het Filmhuis in Den Haag is er een koppeling gemaakt tussen de kaartverkoop database en de HVAC installatie. Door gebruikt te maken van onze eigen ontwikkelde tool wordt de data uit de kaartverkoop database gefilterd en opgeslagen in de Priva controller. Hierdoor kan de luchtbehandeling de zalen voorbereiden aan de hand van de hoeveelheid kaarten die zijn verkocht. Wanneer de film van start gaat heeft de regeling een voorsprong en hoeft er dus minder worden gewerkt om de gewenste temperatuur en luchtkwaliteit te behalen tijdens de film.

Klanten kunnen op elk moment kaarten kopen. Dit verwerkt het filmhuis zelf in hun eigen database. Hier worden zowel online tickets als fysieke tickets in verwerkt. Deze transacties worden in de database opgeslagen. Onze tool vraagt per tijds interval de huidige data op Hieruit wordt dan bepaald hoeveel boekingen er zijn voor de eerst volgende film per filmzaal. Deze gefilterde data wordt via de XML functie van Priva verwerkt in de regelaar.

De luchtbehandelingskasten zijn overzichtelijk terug te zien in het Gebruik beheer systeem. Alle luchtbehandelingskasten kunnen zowel koelen als verwarmen. Hierdoor kan het klimaat in alle 4 de getijden het klimaat goed voorzien. Ook de SER ruimtes zijn voorzien van geregelde koeling.


Geleverde diensten

Verkoop & Advies

Met ons ervaren en enthousiaste team weten wij uw installatie optimaal te laten functioneren.
Juist in het voortraject waar advies en budgettering van grote waarden zijn kunnen wij voor u veel betekenen.

Software Engineering

Onze ervaren software specialisten weten middels op maat gemaakte software uw installatie optimaal te regelen.

Inbedrijfstelling

Voor het inbedrijfstellen hebben wij vakkundige, goed uitgeruste en gemotiveerde inbedrijfstellers ter beschikking die samen met de werktuigbouwkundige uw installatie voorzien van optimale setpoints.

Systeemintegratie

Wilt u één centrale bedienomgeving waarin alle techniek van uw pand gekoppeld is? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Veldapparatuur

Bent u niet tevreden met het klimaat in uw bedrijfspand?
Wij leveren apparatuur voor uw klimaatinstallatie.

Geleverde producten

    Priva

Type installatie

HVAC - 284 datapunten.


Andere projecten: