DKPS - Regin
Regin

Regin

DKPS is een gecertificeerd Regin Controls Partner,

Regin Controls Benelux B.V. is onderdeel van AB Regin Zweden voor de Benelux van de meer dan 1000 verschillende Regin producten, die in meer dan 90 landen worden vertegenwoordigd.
Regin levert sinds 1947 regeltechnische producten voor technische installaties. Vooruitstrevend, maar tegelijkertijd functioneel bewezen in de inmiddels honderden geleverde installaties door de gehele Benelux. De systemen van Regin onderscheiden zich door hun open en transparante karakter, en zeer gebruikersvriendelijke intuïtieve bediening.

Het product Regin


Regin is een Zweeds product, innovatief, slim en uitermate geschikt voor vele toepassingen op het gebied van hightech gebouwbeheer. Op basis van de bedienmogelijkheden via internet- en netwerktoepassingen is Regin vernieuwend in de markt. Het is een zeer flexibel en open systeem ontwikkeld volgens de laatste technologische trends voor modern gebouwbeheer. Het voordeel is voor u als gebruiker om op elke plaats waar ook ter wereld via Internet over informatie van uw gebouwen te beschikken. Eenvoudiger kan het niet!
Wereldwijd worden jarenlang al vele installaties gerealiseerd met het in eigen beheer ontwikkelde product. Regin gaat verder dan alleen de installatie regelen, na de installatie is het systeem er opgericht om de gebruiker er eenvoudig mee te laten werken om het persoonlijk comfort en energie verbruik goed te kunnen regelen.

EXOscada


Bij het EXOscada systeem zal systeem software worden geïnstalleerd op een lokale computer die normaliter bij de eindgebruiker aanwezig zal zijn. Met deze server-client oplossing zullen grote en complexe installaties eenvoudige bediening krijgen voor meerdere gebruikers.
Koppelingen met systemen van derden kan rechtstreeks op computer niveau middels OPC of op veldbus niveau via BACnet of Modbus.

Cloud Server


Middels de centrale Cloud Server is bediening van uw kleine tot middel grote installatie een uitstekende manier om toch volledige grafische bediening mogelijk te maken. Een groot voordeel van de centrale server is de onbeperkte logging van al uw metingen en eenvoudig overzicht van al uw beheer installaties zonder steeds opnieuw in te hoeven loggen.

Embedded Web


Met name voor de kleinere installaties kan gebruik worden gemaakt van HTML5 webbased bediening rechtstreeks vanuit de regelaar zelf. Deze methode heeft als voordeel dat vereenvoudigde bediening altijd aanwezig is, zelfs direct vanuit elke telefoon of tablet.

Vrij programmeerbare regelaars


Vrij programmeerbare regelaars zijn door de system partners van project specifieke software te voorzien en hierdoor geschikt om zeer complexe installaties mee te realiseren.
Onder vrije programmatuur wordt verstaan:

- Gewenste applicatie software
- Projectmatige display
- Vrije communicatie protocollen
- Snelle verwerking van gewenste I/O

EXOclever


De slimme EXOclever regelaars bestaan uit verschillende type uitbreidingsmodules voorzien van universele in- en uitgangen. Hierdoor is de regelaar met vele I/O (input/output) op te zetten en kunnen grote schakelkasten toch effectief worden bestuurd.

EXOcompact


Deze compacte regelaars zijn voorzien van vaste I/O bezetting en juist hierdoor zeer kostenvriendelijk toe te passen in de kleinere installaties of renovaties. Ook bij gebruik van decentrale regelingen of als I/O uitbreiding is de EXOcompact zeer geschikt.

Projecten met Regin: