DKPS - SAIA BURGESS
SAIA BURGESS

SAIA BURGESS

Sedert vele jaren is DKPS Regeltechniek B.V. al een Saia partner. Inmiddels hebben wij al vele installaties uitgerust met de Saia hardware. Klanten, investeerders, installateurs en gebruikers willen meer en meer comfort, veiligheid, energiebesparing en gebruiksgemak. De kosten voor de technische installaties vormen dan ook een groot deel van de totale bouwkosten. Het gebouwautomatisering systeem Saia PG5® DDC-Plus komt hier volledig aan tegemoet dankzij het uitgebreide gamma producten van hoge kwaliteit. Door zijn openheid kan het systeem toegepast worden in ieder modern gebouwautomatisering systeem.

Managementsysteem


Een gebouwenautomatiseringssysteem is onmisbaar voor visualisering, optimalisering en herleiding van alarmmeldingen van technische systemen. Het Saia Visi.Plus systeem biedt een aanpasbare, flexibele opbouw en veel toepassingsmogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs. Visualisering en programmering lijken sterk op elkaar zodat installateurs voordelige oplossingen kunnen bieden. Met de uitgebreide macrobibliotheek kunnen gebruikers snel en efficiënt eigen instellingen maken. Met de innovatieve webtechnologie heeft zowel de lokale als de remote gebruiker via een standaard webbrowser toegang tot alle informatie, met alle voordelen van neutrale software en passwordbeveiliging.


Gebruikersinformatie


Voor het tonen van systeemspecifieke informatie, of het invoeren van parameters zoals tijdklokfuncties, reikt het spectrum van eenvoudige tekst-terminals tot krachtige webpanels. Voor elke individuele behoefte is er dus een oplossing. Of het nu gaat om lokale bediening of visualisatie via een netwerk, met de Saia PG5® DDC.Plus componenten kunt u – zonder meerkosten in ontwerp, realisatie of onderhoud – bedienconcepten uitvoeren.

Automatiseringsniveau


Voor Saia Burgess Controls is bescherming van eerdere investeringen vanzelfsprekend. Door producten compatibel uit te voeren werken wij in het belang van de gebruiker. Wij bieden een breed spectrum aan compacte, modulaire, vrij programmeerbare systemen die uitgerust kunnen worden met handmatige en noodbediening. Deze systemen worden voor specifieke toepassingen geprogrammeerd en gebruiksklaar gemaakt met onze gebruiksvriendelijke programmeertool, Saia PG5® Controls Suite. De vrijheid waarin deze automatiseringssystemen en software gecombineerd kunnen worden is zo groot dat de inzetbaarheid praktisch onbegrensd is.

Gebouwenautomatisering en veldniveau


Voor de regeling van een optimale temperatuur in kamers en grotere ruimtes bieden wij zelfstandig werkende regelaars. Ze kunnen worden aangesloten op een hoger gelegen automatiseringssysteem via een netwerk. Met de decentrale regelaars kunt u zeer snel, gemakkelijk en tegen aanvaardbare kosten grote afstanden overbruggen.

Communicatieniveau


Voor de aansluiting van decentrale regelaars op netwerken worden normale, standaard interfaces gebruikt. Dat zijn eenvoudige, seriële connectoren, modems, maar ook Ethernet-TCP/IP communicatie en Internet. Het SBC S-Net netwerk is gebaseerd op Ethernet en PROFIBUS en toepasbaar in multiprotocol bedrijf.Door het gebruik van standaard protocollen* is open communicatie gegarandeerd. Daarmee beschikt u over een eenvoudige oplossing voor alle niveaus in de automatiseringspiramide; van het beheerniveau, de procesbesturing tot het veldniveau; en zelfs voor de integratie van vreemde systemen.*(BACnet®, LONWORKS®, Konnex/EIB, M-Bus, MP-Bus, Modbus, EnOcean, DALI etc.)

SAIA PCD3 series


DKPS maakt veel gebruik van de PCD 3 controller voor de automatisering van de gebouw beheer installaties. Reeds vele jaren is deze regelaar betrouwbaar gebleken en is de uitval van het systeem en de storingen aan het systeem minimaal geweest. Voor ons reden om deze regelaar in te zetten ook bij bedrijf kritische processen zoals brugbesturing systemen en monitoring systemen . Voor de kleinere projecten maken we gebruik van de PCD 2 regelaars.


SAIA PCD webpanels


Voor de visualisaties van de installaties op het front van de regelkast of extern in een balie of receptie maken wij gebruik van de Saia web panels. Deze panels zijn te verkrijgen van 5.0” tot 19” uitvoeringen in monochroom of kleuren uitvoering.

saia pcd webpanelDedicated room controller
De naregelingen van Saia zijn te krijgen al voor geprogrammeerde controllers met basis functies tot en met de geheel vrij programmeerbare room controller waarmee we elk type installatie vlekkeloos kunnen naregelen. De diverse type ruimtethermostaten zijn te verkrijgen van simpele uitvoeringen tot en met draadloze uitvoeringen waarmee er altijd een uitvoering te verkrijgen is die binnen uw smaak en budget past.

Projecten met SAIA BURGESS: