DKPS - NIEUWE REGELAAR: PRIVA BLUE ID C-LIJN
NIEUWE REGELAAR: PRIVA BLUE ID C-LIJN

NIEUWE REGELAAR: PRIVA BLUE ID C-LIJN

De Blue ID S-lijn kennen we al een aantal jaren. Dat is dé regelaar van Priva die geschikt is voor de grotere installaties. Een robuuste regelaar die wordt gefabriceerd in Nederland. Webbased, hot swappable en zeer betrouwbaar. En modulair opgebouwd zodat deze geschikt is voor elke toepassing, van een klein kantoorgebouw tot een groot ziekenhuis. Toch is er vanuit de markt behoefte aan een compacte regelaar die toegepast kan worden in kleinere en compactere installaties. En aan een regelaar die financieel beter binnen de budgetten past. Daarom is er vanaf nu ook de Blue ID C-lijn verkrijgbaar.


Voor kleine projecten en panelen
Met de Blue ID C-lijn biedt Priva compacte HVAC-regelaars voor kleinere projecten. Ook is de C-lijn, met de Priva Blue ID C4 controller, goed geschikt voor kleine panelen binnen grote projecten. Het is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld basisscholen, kleinere kantoorpanden en projecten met veel decentrale vestigingen, zoals winkels en stadsverwarmingen die de klimaatbeheersing willen verbeteren en tegelijkertijd energie willen besparen. Een van de belangrijkste verschillen met de S-lijn is de beperkte uitbreidbaarheid. De C-lijn biedt krachtige, compacte, state-of-the-art regelaars voor een scherpe prijs.


Compact en energie-efficiënt
Door het slimme hardware-ontwerp is de C-lijn erg compact en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Dit maakt de C-lijn geschikt voor renovatie en inbouw in elektrische panelen waarin de ruimte vaak beperkt is. De lage netspanning maakt de modules bovendien extra energie-efficiënt.

Eenvoud door integratie
De totale productlijn bestaat uit slechts vier modules: de C4 controller, een gemengde I/O module, een universele ingangsmodule en een relais uitgangsmodule. Elke module is beschikbaar in twee uitvoeringen: met en zonder handmatige bediening. Dit maakt het systeem overzichtelijk en eenvoudig te installeren en in bedrijf te stellen. De hoofdcontroller regelt alles voor de inrichting van een klein project, waaronder een krachtige microprocessor, een combinatie van diverse inputs en outputs, een geïntegreerde webserver en vier ethernetpoorten met switch functionaliteit. Aan de hand van de projecteisen kan deze worden uitgebreid met een gemengde I/O module, universele ingangsmodule en/of relais uitgangsmodule. Doordat de voeding zowel met wisselstroom als gelijkstroom gebruikt kan worden, kan de bestaande trafo altijd worden gebruikt.